fbpx

Ukategorisert

Jordnære råvarer og omgivelser på Bukt

Det startet i en bar på Grunerløkka, med planer om jordomseiling, men Julian Hellstrøm og Pia Dahlstrøm byttet ut seilbåten med lørdagsferjen til Fornebu, der Bukt ble til.

Få servering fra bryggekanten.

Hos Bukt kan du leie Supboards og Kajakk i hele sommer.

Spennende planer

Selv om planene om jordomseiling ikke er lagt helt på is, nyter de likevel sjøutsikten i Rolfsbukta og planlegger å utvide menyen, kulturtilbudet og ikke minst – inkludere lokalmiljøet.

Med fokus på sunn mat, gode råvarer og en bærekraftig meny håper Bukt at de lokale skal velge jordnær mat og omgivelser på Fornebu, fremfor å reise inn til Oslo Sentrum.

– Jeg synes det er veldig gøy å prøve ut nye ideer, så menyen er stadig under utvikling, sier Pia.

– Vi prøver å kjøpe inn masse forskjellige varer, så alle ansatte får lov til å leke seg litt på kjøkkenet og kanskje utvikle retter vi kan servere, legger Julian til.

Fargerik avokadotoast.

Fokus på sunn mat.

Målet er at alle de ansatte skal kunne alt, og de ansatte er satt sammen fra et stort nettverk og mange år i restaurantbransjen. Nettverket kommer også godt med fremover, da gjengen bak spisestedet skal arrangere temakvelder.

– Det kommer kokker fra andre restauranter som skal ha egne kvelder hvor de serverer en signaturrett. Vi har også en lokal hobbykokk som ville komme å lage sin yndlingsrett, sier Pia.

Den første temakvelden som stod for tur var vinsmaking, og det planlegger de å gjenta i nærmeste fremtid. De er også i dialog med en improteatergruppe som skal opptre, og det skal komme en artist for å opptre under søndagsbrunsjen.

Fra venstre Julian, Sofie og Pia.


Ukategorisert

Julen på Fornebu

Ukategorisert

Kom i julestemning på Fornebu

Technopolis Marianne DOkken

Ukategorisert

Fornebu som arbeidsplass

Ukategorisert

Stand Up Paddle på Fornebu

Ukategorisert

En levende arbeidsplass

Ukategorisert

Hjemmepåske på Fornebu