fbpx

Ukategorisert

Kom i julestemning på Fornebu

Stemningsfull julepynt, vakker kunst, god mat og velduftende granbar. Slik finner du julestemningen på Fornebu.

 

Nå er det jul på Fornebu. Den store julegranen funkler i all sin prakt, torget er julepyntet og Fornebu S imponerer med unik julelysdekor nå i førjulstiden.

 

Legg ut på julevandring på Fornebu i skumringsmørket, så garanterer vi vakre øyeblikk og god julestemning.

Jul i Kulturgaten

 

Det tradisjonsrike julemarkedet på Fyrtårnet Kultursenter er dessverre avlyst i år, men lokale kunstnere viser allikevel frem sine kunstverk i vinduene på gateplan i Kulturgaten og på restauranten Odonata. På flytarnetkultur.no kan du besøke kultursenterets digitale juleutstilling og klikke deg gjennom mange vakre verk. Kanskje finner du til og med den perfekte julegaven til deg selv eller til noen du er glad i. De fleste gallerier og museer på Fornebu holder åpent, så du kan oppleve både kunst, vakre veteranbiler og spennende flyhistorie nå i julen.

Spis julen inn

 

På flere av Fornebus koselige spisesteder feires julen med ekstra mye godt på menyen. På Sjøflyhavna Kro kan du nyte pinnekjøtt, juletallerken og karamellpudding, og på Seeds kan familien få servert en vegansk julemiddag, med nøttestek, soppsaus, sennepskrem og rødkål. Restauranten Odonata, ved det gamle kontrolltårnet, serverer tradisjonell juletallerken i hele desember. Best av alt, flere av spisestedene tilbyr take away slik at du kan nyte maten hjemme, hvis du foretrekker det.

Sjøflyhavna Kro

Gled noen andre

 

Julen er en tid for gavmildhet, også mot de vi ikke kjenner. Quality Hotell Expo på Fornebu samler inn julegaver under juletreet sitt frem til 15. desember. Kjøp inn en ekstra gave i år, pakk den inn og skriv på hvem gaven passer til, før du legger den under treet i lobbyen. Alle gavene mottas av Blå Kors, som gir dem videre til barn som trenger litt ekstra glede i julen.

Lån felleshuset i julen

 

Visste du at du kan låne Felleshuset på Fornebu til årets juleselskap? Det er begrensninger på hvor mange vi kan samles i julen i år, men det er mulig å feire og møtes dersom vi følger helsemyndighetenes råd og restriksjoner. Har du ikke plass til juleselskapet hjemme, kan du låne Felleshuset på Fornebu og få god plass til hele familien. Huset er bygget på gjenbruksmaterialer, og er selvforsynt med strøm fra solcellepanel. Det er klimatisert og oppvarmes i hovedsak av vedfyring, som passer godt til en stemningsfull julefeiring.

 

Les mer om leie av felleshuset her dyrkfornebu.no/felleshuset

Tid for julebad?

 

Til de aller modigste bland oss, hva er vel mer passende enn et friskt julebad? Kanskje kan vi ikke møtes innendørs, men en dukkert på en av Fornebus mange strender, med etterfølgende gløgg og pepperkaker setter fart på julepulsen og blir garantert et juleminne du husker lenge.

 

Sank julepynt

 

Julepynt trenger ikke alltid å kjøpes, den kan også lages av det du finner utendørs. På Fornebu venter naturen rett utenfor døren, og du kan samle vakker mose og velduftende granbar, barlind, einer og kongler, som du kan bruke i årets julekrans. Fest det vintergrønne med en ståltråd rundt en halmkrans, eller en sirkel av bjørkekvister, og pynt med vakre kongler eller vinterblomster til slutt. Har du noe til overs når kransen er ferdig, kan du arrangere juleverksted og lage konglenisser og greinhjerter til å henge på juletreet.

 

Med ønsker om en riktig god jul fra Ditt Fornebu.

Kom i julestemning på Fornebu

Stemningsfull julepynt, vakker kunst, god mat og velduftende granbar. Slik finner du julestemningen på Fornebu.

Ukategorisert

Julen på Fornebu

Technopolis Marianne DOkken

Ukategorisert

Fornebu som arbeidsplass

Ukategorisert

Stand Up Paddle på Fornebu

Ukategorisert

En levende arbeidsplass

Ukategorisert

Jordnære råvarer og omgivelser på Bukt

Ukategorisert

Hjemmepåske på Fornebu