fbpx

Nabolag

Bli med hjem til Christine og André

Etter to år med mye planlegging, valg av praktiske løsninger og ikke minst interiør, kunne endelig Christine og André flytte inn den nye OBOS-leiligheten på Storøya – gjennomført ned til hver minste detalj.

Christine Kaltvedt Rønsen og André Johnsen var egentlig bare på Fornebu for å gå en tur da de tilfeldigvis tittet innom visningssenteret til OBOS for drøye to år siden. På vei tilbake til sitt tidligere hjem på Skøyen, hadde de med seg prospektet til en splitter ny leilighet de hadde kjøpt i de nye parkvillaene på Storøya.

– Det hele var en ganske rask avgjørelse. Vi så egentlig etter en større leilighet på Skøyen, men det hadde blitt veldig dyrt og det meste måtte ha blitt pusset opp. Jeg har jobbet på Fornebu siden 2010 og da var det ikke så mye her, men det har skjedd en del siden den gang. Vi så begge to at det ble finere og finere her, forteller Christine.

Åpen stue- og kjøkkenløsning, med vinduer fra gulv til tak.

Svane kjøkken: Christine og André har valgt et annet kjøkken enn det som fulgte med leiligheten.

Det beste fra to verdener

Selv om paret er bosatt på Fornebu, anser de seg fortsatt som byfolk. Christine er fra Horten og André fra Slemmestad, og begge to har bodd i Oslo i mange år. De beskriver Fornebu som det beste fra to verdener.

– Nærhet til sjøen og naturen er noe av det viktigste for meg, spesielt turstier nå som vi har hund. Selv om jeg jobber og bor på Fornebu, er vi mye i Oslo så det er viktig å kunne komme seg dit på kort tid, sier Christine.

– Her får du alt. De landlige og fredelige omgivelsene, og det er rett og slett friskere. Fornebu S er i umiddelbar nærhet om vi skulle trenge noe, og Elixia og andre treningsmuligheter er heller ikke langt unna, fortsetter André.

Det kan hende at du allerede har sett glimt av Christine og Andrés leilighet på Storøya. For snart ett år siden opprettet Christine Instagramprofilen christinekaltvedt for å finne inspirasjon til innredningen av drømmeleiligheten.

– Jeg la bare ut noen bilder for moro skyld, men da jeg postet et bilde av kjøkkenet fikk jeg en helt enorm respons – og det var sånn det startet, sier hun.

Åpen stue- og kjøkkenløsning: Leiligheten er 110 m2 med to bad og tre soverom.

Følg Christineshjem på Instagram for inspirasjon og flotte bilder.

Christine forteller at hun alltid har hatt stor interesse for interiør, men at hun ikke har tatt det helt ut før nå. Instagramprofilen vokser litt og litt for hver dag, og det er ikke så vanskelig å forstå.

Videre forteller paret at det er lagt ned mye planlegging for å oppnå det resultatet de har i dag, til tross for at de ombestemt seg mange ganger. André står for det praktiske, mens Christine står for det estetiske, men alle avgjørelser har de tatt sammen.

– Det har vært veldig moro å planlegge. Men jeg har en klar visjon om hvordan jeg vil ha det så vi må nesten bare like det samme, sier Christine og ler.

Og når vi spør om det er noe paret ønsker å tilføye før vi takker for omvisningen, svarer de:

– Ikke så mye annet enn at vi trives veldig, veldig godt her.


Nabolag

Slik tar vi vare på biene, for et mer bærekraftig Fornebu.

Nabolag

Flø – Kunstbutikken med kjente internasjonale kunstverk på Fornebu

Nabolag

Sosialt, bærekraftig og mer miljøvennlige boliger.

Nabolag

Nå starter idédugnaden: Hvordan skal «Fornebus Karl Johan» se ut?

Nabolag

Fornebubanen: Veien mot Fremtidens by

Nabolag

Punkt Yung sikrer aktiviteter for ungdom