fbpx

Nabolag

Bo med nærhet til alt

Et pulserende aktivitetstilbud, spennende butikker, yrende dyreliv og vakker fjordutsikt. Bor du her, har du nærhet til alt. Velkommen til fremtidens by.

Fornebu er alt du trenger og litt til. Vakkert og landlig, og pulserende og livlig. Vi sier som Ole Brumm: ja takk til begge deler. Her er det plass til både by og land.

Flytt inn i fremtidsbyen

Fornebu er bygget for fremtiden, med kjærlighet til omgivelsene og høy bokvalitet. Du bor med natur og servicetilbud rett utenfor døren, med kort vei til butikker, spisesteder og livlige møteplasser. Fornebubyen har et levende sentrum, med et koselig torg, spennende butikker og bilfrie gater, omgitt av Fornebulandets parker, grøntområder og boliger. Her bor du for å leve, derfor bygger vi boliger tilrettelagt for godt naboskap, med fokus på fellesløsninger og delingsøkonomi.

Aktiv livsstil

Fornebu inviterer til en pust i bakken fra en travel hverdag, med store friluftsområder, badestrender, turveier og åpent landskap. Her ligger alt til rette for lave skuldre og lite stress, og mer tid til det som betyr mest for deg.

Her er det plass nok til alle, og de store uteområdene inviterer til aktiviteter for store og små, enten du foretrekker høy puls, rulleski eller en rolig spasertur. Fornebu har mange kilometer med gang- og sykkelveier i naturskjønne omgivelser, omgitt av frisk sjøluft.

Oslofjorden er din nærmeste nabo, og her kan små og store lære om livet i fjæra, det er kort vei til en forfriskende dukkert og sjøluften gjør godt for kropp og sinn. Hvem kan vel ønske mer?

Et levende nabolag

Ved siden av nærheten til natur og vakre omgivelser på Fornebu, har du samtidig et bredt utvalg av butikker, restauranter og cafeer i gangavstand. Fra små enkeltstående butikker med et unikt vareutvalg og økologiske spisesteder med kortreist mat, til store kjedebutikker med det siste innen det meste. Med kjøpesenteret Fornebu S i nabolaget, med mer enn 80 butikker og flere restauranter, i tillegg til treningssenter, bank og lege, er du sikret alt du trenger.

 

Velkommen til Fornebu – fremtidens by

Bo med nærhet til alt

Et pulserende aktivitetstilbud, spennende butikker, yrende dyreliv og vakker fjordutsikt. Bor du her, har du nærhet til alt. Velkommen til fremtidens by.

 

Nabolag

Slik tar vi vare på biene, for et mer bærekraftig Fornebu.

Nabolag

Flø – Kunstbutikken med kjente internasjonale kunstverk på Fornebu

Nabolag

Sosialt, bærekraftig og mer miljøvennlige boliger.

Nabolag

Nå starter idédugnaden: Hvordan skal «Fornebus Karl Johan» se ut?

Nabolag

Fornebubanen: Veien mot Fremtidens by

Nabolag

Punkt Yung sikrer aktiviteter for ungdom