fbpx

Handle

Dra på skattejakt i egen stue

De har eksistert i nærmere 150 år og tilbyr landets fremste ekspertise på verdivurdering og salg av kunst, vin, smykker og verdifulle gjenstander. Vi snakker selvfølgelig om Blomqvist.

I 2800 kvadratmeter store og flotte lokaler i Rolfsbuktveien på Fornebu finner du Blomqvist Nettauksjon. Her jobber det 30 ansatte med ulik ekspertise innen kunst, gjenstander og smykker, inkludert administrasjon. Alle rollene som trengs for å drifte Norges største nettauksjon og kunsthandel. I tillegg til lokalene på Fornebu, holder Blomqvist Kunsthandel til i Tordenskiolds gate i Oslo. Her holdes det kunstutstilling og auksjoner med hammerslag.

 

Blomqvist Nettauksjon lå tidligere på CC Vest, men flyttet til Fornebu for ett år siden da de trengte større plass.

– Vi er veldig fornøyd med de nye lokalene. De er moderne og store, og logistikkflyten er optimalisert for at det skal fungere godt for alle objektene vi stiller ut i visningsrommet, de ansatte og for kundene som kommer innom, forteller Maria Sun Hansen, kommersiell leder i Blomqvist Nettauksjon.

Visningsrom: Selv om Blomqvist på Fornebu er en nettbutikk, kommer mange kunder innom for å se på varene også.

Noe nytt hver dag

Bud, salg og betaling foregår på nett, men du kan også se på alt de har fysisk i visningsrommet i Rolfsbuktveien. Blomqvist Nettauksjon har forsendelser over hele landet og resten av verden, og det legges ut nye objekter for salg hver eneste dag.

– Det hender ofte at kunden har sett noe på nett, og at de kommer hit for å se det fysisk. Da oppdager de plutselig noe annet også, og da baller det fort på seg. Det er jo noe med å komme hit og oppdage et stort skattekammer fylt med mange skatter, sier kunst- og antikvitetsekspert Stine Elisabeth Johansen.

Stine oppfordrer alle som skal flytte å ta turen til Blomqvist før de begynner å rydde og pakke for å se om det er ting de kan auksjonerer bort, fremfor å kaste. For å få plass i skattekammeret til Blomqvist må du sørge for at det du selger faktisk er salgbart.

– Vi setter en nedre grense på 1000 kroner, hvis ikke så lønner det seg verken for kjøper eller for oss. Vi tar inn ting av varig verdi, som vi mener kan bli solgt igjen på et senere tidspunkt også, sier Stine.

Har du noe du mener Blomqvist kan auksjonere bort, så kan du ta turen og få en ordentlig vurdering av en ekspert. De drar også hjem til folk hvis det er snakk om en større vurdering av flere gjenstander. For eksempel hvis du skal flytte. Hvis det er for tidkrevende å dra til Blomqvist for en verdivurdering, har de også gratis verdivurdering online.

Du finner det meste hos Blomqvist. Alt fra kopper og kar til kunst i millionklassen. F.v.: Maria Sun Hansen og Stine Elisabeth Johansen.

Smykker: Ved inngangen til Blomqvist Nettauksjon finner du mange vakre smykker i ulike prisklasser.


Handle

Gjør deg klar for vintage skattejakt!

Handle

Skap den perfekte vinterstemning på balkong og i hage med Felleskjøpet

Handle

Inspirerer til blomsterglede på Fornebu

Handle

Her kan du handle alt lokalt

Fornebu gjenbruk veske

Handle

Trendy med gjenbruk

Handle

Ekte engasjement i nærmiljøet på Fornebu