fbpx
Fornebu gjenbruk veske

Handle

Trendy med gjenbruk

Gjenbruk er i vinden og brukt er trendy. Velg miljøvennlig shopping hos Fornebu Gjenbruk og gå på jakt etter unike skatter du er alene om.

Å handle brukt er ikke bare veldig tidsriktig, men også utrolig spennende. Fornebu Gjenbruk er et skattkammer av gamle og brukte ting fra nærområdet. Snus deg rundt fra hylle til hylle, og se om du kan gjøre et kupp.

 

Unikt interiør

Er du i etableringsfasen bør du ta en titt innom Fornebu Gjenbruk før du setter i gang med innredningen av ditt nye hjem. Det er ofte de morsomme tingene man finner på et bruktmarked som gir personlighet og særpreg i hjemmet ditt – og det er jo litt gøy å ha et hjem som skiller seg fra alle andres. På Fornebu Gjenbruk finner du alt fra bruks- og pyntegjenstander, til småelektrisk og møbler, og selv om du føler du allerede har det meste, er det alltids spennende å gå på skattejakt etter noe som kan gi boligen din det lille ekstra.

 

Samleobjekter

Veldig mange opplever å finne akkurat den ene tallerkenen som de manglet til serviset de arvet etter mormor, eller et samleobjekt de har lett etter lenge. Kanskje finner du minner fra egen barndom eller en retroskatt som passer perfekt i trendbildet akkurat nå. Enten det er et servise, et glass, et fat eller en vakker veske.

Fornebu Gjenbruk leke

Leker og barnemøbler

Barn bryr seg lite om lekene de får har vært brukt før, og kanskje gir det deg en god anledning til å ta en prat om gjenbruk og miljø. Fornebu Gjenbruk har leker og spill for barn i alle aldre, og helt sikkert også noe du kjenner igjen fra din egen barndom. Her kan du også finne solide barnestoler og møbler i god kvalitet fra kjente merker, som holder i mange år til.

Klær: brukt og vintage

Om du er ute etter et plagg du ikke nødvendigvis finner i kjedebutikkene, er dette stedet for deg. Bruk litt tid, og du vil garantert finne noe som gjør garderoben din morsommere og mer unik. Klesavdelingen til Fornebu Gjenbruk består av både fest- og hverdagsklær til mann, dame og barn, samt vesker og accessoirer.  Husk: gjenbruk i trendy!

Fornebu gjenbruk jakke

Et tidsriktig konsept

En mer tidsriktig bedrift enn Fornebu Gjenbruk er det vanskelig å finne. Gjenbrukstanken har en fin miljøgevinst, og samtidig får du som kunde mulighet til å gjøre gode kupp. Foreningen Fornebu Gjenbruk ble stiftet og registrert i desember 2015 og er dannet av kvinner i lokalmiljøet på Snarøya og Fornebu. Overskuddet av driften går uavkortet til veldedige formål, fordelt mellom det lokale arbeidet til Snarøya Kirke og prosjekter for fattigdomsbekjempelse, blant annet til gatebarn i Addis Abeba i Etiopia.

 

 

Basert på frivillighet

Samtlige ansatte i Fornebu Gjenbruk jobber frivillig og uten lønn, og alt som omsettes er mottatte gaver. Foreningens driftsutgifter består kun av husleie og utgifter til kaffe og vafler, og det betyr mer penger til de gode formålene.

 

Lokalene på Fornebu har som formål å utgjøre en hyggelig og sosial møteplass, der det er tid til en kopp kaffe og gode samtaler.

Handle

Gjør deg klar for vintage skattejakt!

Handle

Skap den perfekte vinterstemning på balkong og i hage med Felleskjøpet

Handle

Inspirerer til blomsterglede på Fornebu

Handle

Her kan du handle alt lokalt

Handle

Ekte engasjement i nærmiljøet på Fornebu

Handle

Interessert i mote og trender?