fbpx

Handle

Her kan du handle alt lokalt

På Fornebu har du alt du trenger, enten du skal på shopping for å finne kveldens antrekk, jakte etter kunst og antikviteter en søndag formiddag eller gjøre et bruktkupp.

Fornebu er på få år forvandlet til et sentrum med et bredt tilbud av butikker og aktiviteter. Her finner du alt du trenger, og litt til. Små enkeltstående butikker med et unikt vareutvalg og store kjedebutikker med det siste innen det meste.

 

Shopping på Fornebu S

Med sine 80 butikker favner kjøpesenteret både de som drømmer om å vandre fra butikk til butikk en hel dag, og de som kjapt er innom for å finne den perfekte bursdagsgaven, eller et nytt antrekk. Fornebu S er et mekka for deg som er ute etter noe litt utenom det vanlige, eller som ønsker å være først med det siste. Butikkene har gjennomgående høy kvalitet, uten at det må forveksles med ekskluderende luksus – for her er alle velkomne.

Klar for auksjon?

Hvem har vel ikke sett kunstauksjoner på TV og fått opp pulsen? På Blomqvist kan du delta selv, enten i butikken på Fornebu eller på nettauksjon. Blomqvist tilbyr landets fremste ekspertise på verdivurdering og salg av kunst, vin, smykker og verdifulle gjenstander. Målgruppen blir stadig yngre, og tilbudet strekker seg fra gamle kunstverk til retromøbler, vintage vesker, tepper og vakre smykker. Her møtes kunst-, design- og antikvitetsinteresserte mennesker, og Blomqvist er derfor ikke bare et sted for kjøp og salg, men også et møtested der du kan tilegne deg og dele kunnskap og samlerglede. Alle varer er av god kvalitet, og er du heldig kan du gjøre et kupp og ende opp med en designklassiker.

Antikviteter og bruktkupp

I de gamle verkstedbygningene ved flytårnet på Fornebu, har Flytårnet Kultursenter flyttet inn. Her finner du omlag hundre atelierer og verksteder som blant annet huser billedkunstnere, treskjærere, keramikere, glasskunstnere og rammemakere. Kunstnerne holder åpent hus en dag i måneden, og er et perfekt mål for søndagsturen.

 

Er det vakre antikviteter du er på jakt etter, finner du også Remix Art her i Kulturgaten på Fornebu. Dette er et skattekammer av vakre møbler, lamper, byster, krukker og plakater – en virkelig godtebutikk for deg som elsker antikt og vintage interiør.

 

Flere bruktkupp finner du hvis du rusler videre til Fornebu Gjenbruk. Her tilbyr de brukte leker i god stand, servise, vaser, møbler og klær. Butikken er drevet av frivillige fra nærområdet, og overskuddet av driften går uavkortet til veldedige formål. Det betyr at du kan finne deg noe unikt til en fin pris, støtte en god sak, og samtidig gå for gjenbruk, som både er miljøvennlig og trendy.

Møtes på Punkt

Leter du etter et livlig møtested med butikker og serveringstilbud litt utenom det vanlige? Punkt holder til i de seksti containerne som er stablet sammen i Forneburingen. Dette er et treffpunkt for alle som bor i nabolaget, og tilbudet er under stadig utvikling. Her kan du handle inn sesongens planter fra Felleskjøpets hagesenter, bytte til deg noe nyttig i Bytteboden eller slå av en prat med naboen mens barna leker. På Punkt finner du både faste butikker og pop-up-konsepter, så det lønner seg å ta turen innom regelmessig, for å få med seg hva som skjer.

Handle

Gjør deg klar for vintage skattejakt!

Handle

Skap den perfekte vinterstemning på balkong og i hage med Felleskjøpet

Handle

Inspirerer til blomsterglede på Fornebu

Fornebu gjenbruk veske

Handle

Trendy med gjenbruk

Handle

Ekte engasjement i nærmiljøet på Fornebu

Handle

Interessert i mote og trender?