fbpx

Handle

Interessert i mote og trender?

Fornebu S er et mekka for deg som er ute etter det som er litt utenom det vanlige, eller ønsker å være først med det siste.

På Fornebu S rett utenfor Oslo kan du velge og vrake mellom butikker som fører de kjente og mest eksklusive merkevarene. I tillegg kan vi tilby deg det lille ekstra, i form av spennende designere, for ikke å snakke om norsk design.

– Vi er stolte av å kunne tilby et unikt og mangfoldig utvalg innenfor mote – alt fra brandstores som By Timo og Holzweiler, til H&M og Cubus. Her står merkevarene i kø, forteller senterleder Elisabeth Selvik Hjelle.

Med vår og sommer rundt hjørnet, har du alle muligheter til å skaffe deg sesongens nøkkelplagg på Fornebu S.

– Uansett om du er klar for å skifte ute hele garderoben, eller kun fornye og bygge på det du har – på Fornebu S finner du alt du behøver, konstaterer Selvik Hjelle.

Eksklusivt og trendy

Maria Holmen Berger, daglig leder i Me & My Cousin, satser på fargerike og romantiske plagg for våren. Foto: Carl Martin Nordby

Maria Holmen Berger er daglig leder i  Me & My Cousin. De fører dameklær for alle aldersgrupper, men primærkundene hos dem ligger i aldersgruppen 30-40 år.

– Jeg tror folk liker å handle hos oss fordi vi er flinke til å oppdatere oss på mote og trender, i tillegg til å ha en bred varepakke av både eksklusive og rimeligere merker, forteller hun.

For Me & My Cousin har den beste markedsføringen vært «word of mouth», og Berger forteller at de derfor har stort fokus på personlig service og kundetilfredshet.

– Noen av merkene vi fører er blant annet Rag & Bone, Moncler, IRO, FWSS, Maud, Ganni, Cedrico, Lois, Elle & Il, Second Female, Meotine og RAVN. I tillegg må jeg nevne at vi innen kort tid får inn det nye merket Les Coyotes de Paris, og vil også være eneste forhandler i Norge av Camilla Stensbergs populære Playsuit, sier Maria Holmen Berger.

Og hva kan vi vente oss av trender og nyheter i vår?

– Hva gjelder vårens trender kan jeg nevne følgende stikkord; blonder, fargerikt og romantisk, spår daglig leder.

Vårens lekreste vesker. Foto: Carl Martin Nordby


Handle

Gjør deg klar for vintage skattejakt!

Handle

Skap den perfekte vinterstemning på balkong og i hage med Felleskjøpet

Handle

Inspirerer til blomsterglede på Fornebu

Handle

Her kan du handle alt lokalt

Fornebu gjenbruk veske

Handle

Trendy med gjenbruk

Handle

Ekte engasjement i nærmiljøet på Fornebu