fbpx

Nabolag

Helsetilbud for alle våre naboer

På Fornebu har du alt du trenger til hverdag og fest – også et utbredt helsetilbud!

Bredt helsetilbud på Fornebu

Hverdagen blir så mye enklere når du kan finne alt du trenger i nærmiljøet. Uansett om det er nye klær til deg eller barna, en lekker bursdagsgave til mannen eller noe godt til familiens firbeinte.

Men også når kroppen trenger en helsesjekk er det godt å ikke måtte dra så langt. På Fornebu S finner du alle servicetilbud som et nærmiljø trenger, deriblant en rekke dyktige fagpersoner innen helse.

Medisinsk Senter og Tannlegene på Fornebu holder til i helsebygget på Fornebu S, sammen med Elixia og DNB.

– Vi har også fått en ny fastlege med på laget, og har derfor kapasitet til mange nye pasienter. Til sammen har vi nå fem fastlegelister, en psykolog og en fysioterapeut, sier medeier i Medisinsk Senter, Egil Johannesen

LEGENE PÅ FORNEBU S: Dr. Andrea Berz er en av fastlegene hos Medisinsk Senter. FOTO: Carl Martin Nordby

TANNLEGETILBUD: Helle Nyhus og Tannlegene på Fornebu flyttet inn på senteret 5. september. FOTO: Carl Martin Nordby

Men de har ikke flyttet inn alene, de har nemlig felles venterom med Tannlegene på Fornebu – som er et helt nytt tilbud på Fornebu, under ledelse av Helle Nyhuus. Både hun og hennes kolleger er godt faglig oppdatert på tannhelsefeltet, og alle har de hatt tillitsvalg i Tannlegeforeningen.

– Siden vi deler lokaler med Medisinsk Senter, blir dette et helsesenter med en bred faglig ballast. Vi er opptatt av å tilby et breddetilbud av høy kvalitet på tannhelsefeltet, samtidig som vi er et tannlegekontor for hele familien, forteller Helle Nyhuus.

 

Selv om mange kanskje vegrer seg for å gå til tannlegen, så er det en nødvendighet. Nyhuus og hennes kolleger har lang kompetanse på å vurdere pasienters behov, og mener det er viktig å ha ulik tilnærming til forskjellige pasienter.

– Man må jo huske på at tennene sitter fast i et helt menneske, og møte det behovet som pasienten har for et pent smil. Vi hjelper også gjerne barn med å komme over tannlegeskrekken, legger hun til.

Tannlegene på Fornebu driver også Tannakutten – en velrennomert akuttklinikk som har telefonvakt 24 timer i døgnet. Alle pasienter hos Tannlegene på Fornebu kan derfor benytte seg av døgnvakten om det skulle være nødvendig.

Muskelbehandling

Har du vondt i muskler og ledd kan det glede deg å høre at Klinikk For Alle finnes på Fornebu S, for å gjøre det enklest mulig for deg å oppsøke behandling i en ellers travel hverdag. De er Norges største tverrfaglige kjede på behandling av muskel- og skjelettplager, og tilbyr en rekke ulike behandlinger innen kiropraktikk, fysioterapi, osteopati, akupunktur og massasje, for å nevne noe. Dersom du er usikker på hvilken behandling du trenger, kan du få råd og veiledning fra deres terapeuter.

KLINIKK FOR ALLE: Kiropraktor Eirik Bremnes og kollegene har også kontor på Fornebu S.

Kiropraktor Knut Andreas Eek

Kiropraktor Helen Ditlev-Simonsen

Fornebu Kiropraktorsenter finner du i Rolfsbukta, mellom Hundsund og Sjøflyhavna. Klinikken åpnet i 2000 og er veletablert i området. Vi hjelper deg til riktig behandling, veiledning, selvhjelp og trening utfra dine behov og ønsker, uansett alder. Vi vektlegger godt håndverk og helhetlig oppfølging og samarbeider godt med andre aktører.

 

Fornebu Kiropraktorsenter

De fleste som oppsøker oss kommer fordi de blir hemmet av plager i nerve-, muskel- og skjelettsystemet i en travel hverdag, eller fordi det hindrer dem i å gjøre noe de liker å drive med. Dette kan være alt fra å fungere godt i jobben, en spesiell idrett, friluftsliv i skog og mark, eller å delta i sosiale aktiviteter. Vi engasjerer oss i barneidretten lokalt og har samarbeidsavtale med Snarøya Sportsklubb.


Nabolag

Slik tar vi vare på biene, for et mer bærekraftig Fornebu.

Nabolag

Flø – Kunstbutikken med kjente internasjonale kunstverk på Fornebu

Nabolag

Sosialt, bærekraftig og mer miljøvennlige boliger.

Nabolag

Nå starter idédugnaden: Hvordan skal «Fornebus Karl Johan» se ut?

Nabolag

Fornebubanen: Veien mot Fremtidens by

Nabolag

Punkt Yung sikrer aktiviteter for ungdom