fbpx

Handle

Litt av alt hos Punkt.

Det innovative byutviklingsprosjektet til OBOS byr på spennende smaker, kultur og lek og moro – en fantastisk møteplass midt i hjertet av Fornebu.

Du har kanskje lagt merke til de funkis-aktige boksene på Forneburingen? Disse byggene består av 60 containere som er stablet sammen til fem bygninger og utgjør møtestedet Punkt. Her finner du Fornebupiloten, Felleskjøpet Utehagesenter, Bytteboden og de to nyeste tilskuddene: Seeds og The Codfather Fish & Chips.

– Bakgrunnen for å åpne Seeds og The Codfather Fish & Chips er å tilføre Fornebu noe nytt. Vi ønsker å skape nok et tilbud som er med på å komplementere de andre tilbudene, og det er med tanke på langsiktig etablering, sier Rolf Solvik-Nilssen som er byutvikler i OBOS.

Han forteller videre at de ønsker å skape en beliggenhet med Punkt., og at møteplassen skal være en slags forløper til bylivet på Fornebu. Hvilke typer tilbud som finnes i containerparken er det innbyggerne på Fornebu som bestemmer.

– Vi har for eksempel fått mange innspill på at det mangler en innvandrerbutikk på Fornebu, og de innspillene ønsker vi å lytte til. På denne måten kan vi være enda mer spesifikke når vi er ute å leter etter disse menneske som skal være med på å møte etterspørselen, forteller Rolf

Seeds

Hos Seeds kan du få forskjellige plantebaserte lunsj- og middagsretter, næringsrike smoothiebowls, belgiske vafler med spennende toppinger og himmelsk gode raw food-kaker. Menyen vil forandre seg etter sesong og hvilke råvarer som er tilgjengelige.

Deres ønske er at du skal komme til Seeds å spise et godt og mettende måltid, uten dårlig samvittighet verken for kloden eller din egen helse.

Frukt & Grønt på Fornebu

En av ildsjelene som holder til på Punkt., er Mehrdad Kaghazian fra Iran, som 17. mai åpnet frukt- og grønnsaksbutikken Fersken. Sammen med kona Mojgan, tilbyr de varer som ikke finnes i de store kjedene, som for eksempel Kiwi og Meny.

– Vi tilbyr en blanding av varer fra andre matkulturer, organiske og eksotiske varer og selvfølgelig litt norske varer, forteller Mehrdad.

Folkets ønske om et slikt konsept og behovet for søndagsåpent, var det som fikk paret til å åpne Fersken. De er også fornøyd med beliggenheten i OBOS sine lokaler, og forteller at det er bra med parkeringsplasser og et fint sted som er godt synlig.

Ta turen innom for mye gode råvarer og delikatesser – perfekt mat og tilbehør i sommer!

Ny frukt- og grønnsaksbutikk, Fersken. Her med innehaver Mehrdad og datteren.

Kun det beste av frukt og grønt hos Fersken.

Eksotiske varer som ikke finnes i hyllene hos de store kjedene.

Fornebu Yoga

FORNEBU YOGA holder til på Punkt. på Forneburingen og tilbyr kurs og drop-in i virya yoga, yin yoga, kundalini yoga, vinyasa, barselyoga, restorative yoga og Ashtanga samt PT-timer.

Det er et koselig, intimt boutique studio med ujålete yoga, kunnskap, varme og engasjement.

 


Handle

Gjør deg klar for vintage skattejakt!

Handle

Skap den perfekte vinterstemning på balkong og i hage med Felleskjøpet

Handle

Inspirerer til blomsterglede på Fornebu

Handle

Her kan du handle alt lokalt

Fornebu gjenbruk veske

Handle

Trendy med gjenbruk

Handle

Ekte engasjement i nærmiljøet på Fornebu