Bo

Kort vei fra stue til dukkert

En helt spesiell omstendighet gjør at Osloområdets kanskje flotteste beliggenhet ved fjorden nå er tilgjengelig som boligområde: en nedlagt flyplass!

Fornebu har så mye å by på at her passer det like bra å bo for de unge som de etablerte. Det unike med å bo på Fornebu er at du finner alt innenfor gangavstand, og kan bo i en helt ny bolig som ligger nær fjorden.

 

Du trenger ikke gå langt for å benytte deg av parkanlegg, badestrender, restauranter, treningssenter, naturreservat, idrettsanlegg og mange kilometer med gang- og sykkelveier i naturskjønne omgivelser. Det meste du trenger vil du finne i nabolaget.

Det finnes rundt 22.000 arbeidsplasser på Fornebu, og mange av de som jobber her bor et annet sted. Ved å bosette seg på Fornebu, vil man spare enormt mye tid.

Fremtidens Fornebu Sør av Selvaag Bolig

BO OG JOBBE PÅ FORNEBU

Det finnes rundt 22.000 arbeidsplasser på Fornebu, og mange av de som jobber her bor et annet sted. Ved å bosette seg på Fornebu, vil man spare enormt mye tid. Tenk deg å kunne rusle til jobb om morgenen. Fornebubanen ble nylig godkjent av byrådet i Oslo og blir den største T-baneutbyggingen i Oslo i nyere tid. Målet er at banen skal være klar i 2024.

 

Hvis du jobber i Oslo kjører du i motsatt retning av køen mot Fornebu og ifølge GPS-målinger er det kun 1-2 minutters forsinkelse på bussene fra Telenor Fornebu til Nationaltheatret i morgenrushet. De samme bussene til Lysaker stasjon hadde åtte sekunders forsinkelse i snitt i morgenrushet, og det er god plass på bussen når du kjører i motsatt retning av køen.

FORNEBU SØR

Fornebu Sør blir det urbane samlingspunktet på Fornebu: midt mellom Fornebu S og akvariet, og med t-banen i midten. Les mer om Selvaag Boligs spennende planer for Fornebu her.

HUNDSUND

På Hundsund bor du rett ved sjøen og fantastiske treningsmuligheter, og like ved har du et nytt kjøpesenter med 80 butikker og restauranter. Beboerne kan fortelle deg om et godt nabolag med aktive og hyggelige mennesker.

 

Du vil bli slått av den vakre beliggenheten ned mot Koksabukta og de flottene husene i moderne stil. Du vil også se at det lagt ned mye arbeid i uteområdene. På Hundsund er det tenkt helhetlig fra første stund.

 

Alle boligene i prosjektet er solgt og ferdigstilt, men med jevne mellomrom legges boliger ut for salg.

Relaterte artikler

Bo

Kort vei fra stue til dukkert


Bli inspirert!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas efficitur et sapien pulvinar convallis. Suspendisse eu ornare ex, vitae molestie diam.

Bo

Helsetilbud for alle våre naboer

Bo

Naboidyll på Hundsund

Bo

Bli med hjem til Christine og André

Bo

Bli med hjem til Håkon og Kristiane

Bo

Hjemmepåske på Fornebu