Oppleve

Oppdag Engineerium, Fornebus eget vitensenter!

For de historieinteresserte kan det være spennende å utforske Kværner og Aker-selskapenes historie gjennom de siste 175 årene. Både vaffeljern, vannkraft og store skip har vært sentrale produkter lenge før olje- og gassbransjen ble bærebjelken i virksomheten.

Dagens teknologi er også representert, både nyskapende gassteknologi og modeller av gigantiske plattformer kan kikkes nærmere på i Engineeriums utstilling.

I det siste har det blitt populært å ferie barnebursdager på Engineerium. Har du ikke plass til hele klassen hjemme, er det enkelt for de voksne og gøy for barna med stort langbord og morsomme konkurranser i utstillingen.

Hvem kan få solcelleflyet til å fly lengst? Kan du konstruere fremtidens oljeplattform i Lego, eller knuse resten av familien i quiz? Det bør du sette av en søndags formiddag til å finne ut.

På hverdager er det også mye liv på Engineerium. Da fylles lokalene av skoleklasser som spiller læringsspillet Engineering Challenge eller gjør oppgaver i utstillingen, og av bedrifter som vil ha en kreativ og teknologisk ramme rundt møter og teambuilding.

Oppleve

Spis og kos deg!

Oppleve

Opplev Fornebu!

Oppleve

Fornebu før og nå!

Oppleve

En småby som åpner seg mot sjøen

Oppleve

Telenor Arena

Oppleve

Friluftsliv på Fornebu