fbpx

Oppleve

Oppdag Engineerium, Fornebus eget vitensenter!

For de historieinteresserte kan det være spennende å utforske Kværner og Aker-selskapenes historie gjennom de siste 175 årene. Både vaffeljern, vannkraft og store skip har vært sentrale produkter lenge før olje- og gassbransjen ble bærebjelken i virksomheten.

Dagens teknologi er også representert, både nyskapende gassteknologi og modeller av gigantiske plattformer kan kikkes nærmere på i Engineeriums utstilling.

I det siste har det blitt populært å ferie barnebursdager på Engineerium. Har du ikke plass til hele klassen hjemme, er det enkelt for de voksne og gøy for barna med stort langbord og morsomme konkurranser i utstillingen.

Hvem kan få solcelleflyet til å fly lengst? Kan du konstruere fremtidens oljeplattform i Lego, eller knuse resten av familien i quiz? Det bør du sette av en søndags formiddag til å finne ut.

På hverdager er det også mye liv på Engineerium. Da fylles lokalene av skoleklasser som spiller læringsspillet Engineering Challenge eller gjør oppgaver i utstillingen, og av bedrifter som vil ha en kreativ og teknologisk ramme rundt møter og teambuilding.

Les gjerne mer på Engineerums nettsider


Oppleve

Grip vinteren på Fornebu

Oppleve

Julen på Fornebu

Oppleve

Punkt Yung: møtepunktet for de unge på Fornebu

Oppleve

Inspirerer til blomsterglede på Fornebu

Oppleve

Sommeraktiviteter for barn og ungdom

Oppleve

Nå starter idédugnaden: Hvordan skal «Fornebus Karl Johan» se ut?