fbpx

Oppleve

Sommeraktiviteter for barn og ungdom

Sommerferien er her, og det er mange oss som kommer til å legge feriemånedene til lokale trakter dette året. Visste du at du finner flere gode aktivitetstilbud for barna her på Fornebu?

Lysakerfjorden Brettseilerklubb arrangerer sommerskole

 

Lysakerfjorden brettseilerklubb inviterer til flere muligheter for å være med på en morsom og aktiv uke i sommer. Sommerskolene er åpne for de mellom 9 og 15 år, og vil møtes hver dag klokken 08:30 – 15:30 mandag til fredag. Her kan du lære deg brettseiling, SUP og mange andre aktiviteter både på vann og land.

 

Brettseilerklubben fokuserer på et godt sosialt samhold og skal sørge for at alle barna har en super uke. Denne uken passer for alle enten man har mye erfaring med brettseiling fra før eller vil prøve ut dette for første gang. Klubben tilpasser innhold og aktiviteter for alle som er med, og står også for alt av utstyr (med unntak av neopren-sko som anbefales at man bruker til disse aktivitetene).

 

Det er satt av 1 instruktør per 5-6 elever, og inkludert i prisen får man serveres god og næringsrik lunsj hver dag. I tillegg kan deltakerne kjøpe brus, is og pølser til klubbpriser.

 

Sommerskole uke 31 og 32

Meld deg på til sommerskolen for uke 31 her og uke 32 her.

Bærum Seilforening holder sommerleir

 

Bli med på sommerleir til Vassholmen utenfor Snarøya. Bærum Seilforening arrangerer leir! Det er fortsatt ledige plasser til dagsleir i uke 30 og 31, samt overnattingsleir i uke 30, 31 og 32!

 

Foreningen setter seileglede i fokus, og kursene er for både nybegynnere og viderekommende. Sommerleiren er ment for alle barn som har lyst til å lære og seile. Trenerne har mye erfaring med seiling, og de eldre trenerne som har ansvaret for gruppene har gjennomgått flere relevante kurs i trening og livredning.

 

Overnattingsleir

I uke 30, 31 og 32 vil det også bli arrangert en overnattingsleir hvor tenåringene får utfordre seg selv på ulike typer joller, brett, båter og mye annen sommermoro. Leieren har fokus på opplevelser og samarbeid gjennom seiling og ekspedisjoner til øyene og nærområdet. Her får ungdommene et trygt og sikkert miljø med erfarne trenere. Leieren går over fem dager på øyen, Ytre Vassholmen. Alle måltider serverer serveres. Leieren passer for aldersgruppen 10-15 år (veiledende alder).

 

Påmmeldingen finner du her.

Bli en tennismester med Snarøya Tennisklubb

 

Snarøya tennisklubb arrangerer tenniscamp for barn mellom 7-11 år. Listene for påmelding har fylt seg opp på rekordtid, men det er noen få ledige plasser igjen. Kurset passer for barn med tennisinteresse som er glad i sport og aktivitet. Kurset begynner i slutten av juli og utover i august. Dette blir moro og lærerikt!

 

Videre vil Tennisskolen til Snarøya TK starte opp igjen den 16. august og vare frem til 18. desember. Kursene følger Bærum kommunes skolerute.

 

Ta kontakt med dagligledersnaroyatk@gmail.com for informasjon om ledige plasser.

 

Vi i DittFBU ønsker deg og dine en riktig god sommer her på Fornebulandet! 🙂  

 

 

Oppleve

Opplev sommermagien på Fornebu

Oppleve

Fornebu – Et unikt naturlandskap med høyt biologisk mangfold 

Oppleve

Grip vinteren på Fornebu

Oppleve

Punkt Yung: møtepunktet for de unge på Fornebu

Oppleve

Fornebupåske fylt med aktiviteter

Oppleve

Setter Fornebu på kartet som kunstsentrum